Anıt Konak

Rated 9.4 in 41 reviews. 12 rooms.

Anıt Konak has an outdoor swimming pool, garden, a shared lounge and terrace in Alacati. Featuring a bar, the property is located within 5.2 km of Erythrai Antique City. The accommodation features room service, a 24-hour front desk and currency exchange for guests.

All rooms at the hotel come with air conditioning, a seating area, a flat-screen TV with satellite channels, a safety deposit box and a private bathroom with a shower, free toiletries and a hairdryer. At Anıt Konak the rooms are fitted with bed linen and towels.

A halal breakfast is available each morning at the accommodation.

Cesme Castle is 10 km from Anıt Konak, while Cesme Marina is 15 km from the property. The nearest airport is Chios Island National Airport, 34 km from the hotel.

Available Rooms

2 guests

Rooms

Adults

Children

Recommended Nearby

A guide to great places near Anıt Konak

  1. Da Franco Gelato

    Dondurmaları italyan usta franco tarafından yapılıyorr ve gerçekten müthiş doğal katkı maddesiz malzemeler kullanıldığı dondurmayı tattığınızda anlayacaksınız :)

    381 m from hotel
    Alaçatı Mah. 12012 Sok. No:25

  2. Buzuki Lounge

    Gerçekten fiyatları Alaçatı gibi bir yere göre oldukça uygun ve nargileleri son derece başarılı 2.gelişim hizmetten ve fiyatlarından oldukça memnunum işletme memnuniyet adına herşeyi yapıyor

    0.6 km from hotel
    Buzuki Sokak, Tokoğlu Mahallesi, Alaçatı

  3. Su Balık Meyhane

    İlknur, Devrim, Emre, Ananne, adını bilmediğimiz usta, kaya levreği, midyesi, karidesi, balık çorbası soğuk bardakta bira, aile ortamı daha ne olsun. Bizim için Çeşmenin gerçek vazgeçilmezi :)teşekkür

    8.1 km from hotel
    16 Eylül Mah. 2001 Sok. No:85

  4. Rumeli Pastanesi

    Ev yapimi KAVALA KURABİYESİ ve Sakizli Kurabiye.... Tadimlik ikram ediliyor, mutlaka deneyin!!!

    8.1 km from hotel
    İnkilap Cad. No: 46 Çeşme

  5. Rumeli Pastanesi

    Damla sakızlı muhallebi, tahinli dondurma, karadutlu dondurma, damla sakızlı dondurma, cevizli dondurma ve damla sakızlı kurabiyesi çok güzeldi.

    8.2 km from hotel
    Cumhuriyet Meydanı

  6. ATLAS TUR Turizm İşl San ve Tic A.Ş

    8.3 km from hotel
    Atadağ cd 1107 sokak no 37, Çeşme, 35930 İzmir

  7. Fener Burnu

    Bol oksijen,huzur...

    8.4 km from hotel

  8. Aya Yorgi Koyu

    Çeşme'nin en meşhur koyu. En popüler Beach ve Clubların yer aldığı, dalga tutmayan denizi ile mutlaka gidilmesi gereken bir yer.

    8.5 km from hotel